Een meester in modieuze zonwering op maat

Delen BVBA (Noorderwijk bij Herentals, Antwerpen) heeft al dertig jaar een uitstekende reputatie in de vakkundige plaatsing van zonwering en zonnescherm voor iedere woning.

Onze professionele plaatsingsdienst zorgt voor een oplossing op maat die perfect past bij de stijl van uw huis. 

Vragen? Offerte? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Voor al uw zonwering biedt Rolluiken Delen BVBA ook allerlei soorten bedieningsmogelijkheden voor een optimaal gebruikscomfort. U kunt kiezen voor handmatige bediening, elektrisch of met een afstandsbediening. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Delen BVBA en we komen gratis bij u opmeten!

Zonneschermen

Bij Rolluiken Delen BVBA hebt u een ruime keuze uit allerlei stoffen en materialen in verschillende eigentijdse kleuren en dessins.

Elk zonnescherm wordt op maat gemaakt, zodat de afmetingen en het uiterlijk perfect aansluiten bij de stijl van uw huis en tuin.

Screens

Een screen is een zonwering die als een rolluik langs het raam omhoog en omlaag beweegt. De stof reflecteert het zonlicht, maar zorgt tegelijkertijd voor genoeg licht in huis. Het screendoek biedt ook extra privacy, omdat u wel naar buiten kunt kijken maar anderen niet naar binnen. Screens hebben een hoge windstabiliteit en kunnen ook grotere oppervlaktes bekleden.

Ontdek enkele van onze realisaties