top of page
zonwering

Zonwering in regio Antwerpen

Zonwering zorgt voor die welgekomen schaduw! Daarnaast zorgt zonwering ook voor meer privacy, terwijl je het zicht op de tuin behoudt. En tot slot, ziet een hedendaagse zonwering er ook gewoon mooi uit… of je nu houdt van een klassieke of moderne uitstraling. Wij leveren ook screens op zonne-energie. 

Een zonwering op maat past bij de behoeftes en de persoonlijke smaak van iedereen. Zonwering op maat gaat verder dan alleen de juiste maten doorgeven.

Zonwering

Zonneschermen

Een eerste vorm van zonwering zijn zonneschermen. Dit zijn zonwerende doeken, doorgaans uit pvc of acryl, die je ramen horizontaal bedekken. 

Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en breedtes (tot zo’n 6 meter). Het materiaal is uiterst duurzaam en vochtbestendig, waardoor je vele jaren zal kunnen genieten van een verhoogd comfort. 

Een zonnescherm zorgt niet alleen voor een schaduwplek, maar biedt ook bescherming tegen de wind. Een knikarm zonnescherm is ideaal voor ruimtes waar een vrije doorloop nodig is. Denk aan een terras waar de ruimte onder het scherm vrij moet blijven voor tafels en stoelen. Een uitval zonnescherm heeft twee langere en onbuigbare armen.  

Elk zonnescherm wordt op maat gemaakt, zodat de afmetingen en het uiterlijk perfect aansluiten bij de stijl van jouw huis en tuin.

Zonwering

Screens

Een screen is een verticale, windvaste buitenzonwering die de zonsinval in jouw woning kan bijsturen, om zo vat te krijgen op de temperatuur en de lichtintensiteit bij je thuis. 

Een screen wordt buiten op de raamprofielen of gevelsteen bevestigd, is een afrolbaar doorzichtig doek dat ervoor zorgt dat het direct zonlicht van uw raam wordt gehouden waardoor het glas minder kan opwarmen en zo blijft het koeler in huis. Dit zonder je het zicht van binnen naar buiten op de omgeving te ontnemen. 

Van buiten naar binnen is er geen inkijk, echter als de avond valt en er wordt binnen de verlichting ontstoken, ziet men van buiten naar binnen, maar enkel schaduwen. Er zijn ook screens met vol doek waardoor een volledige verduistering ontstaat in de kamer.

Wij leveren ook screens op zonne-energie. Screens op zonne-energie hebben voordelen ten opzichte van reguliere screens, ze zijn duurzaam, draadloos en gemakkelijker te monteren. 

Zonwering op maat

Bij je zonwering op maat maak je eerst een keuze uit het type zonwering. Ga voor jezelf na of de zonwering enkel de zon hoeft te weren, de inkijk moet beperken of de ruimte volledig moet kunnen verduisteren. Eenmaal het type zonwering gekozen, dan maak je een keuze in het materiaal. In de meeste gevallen is het ook mogelijk een kleur te kiezen. Tot slot dien je te besluiten welk type bediening je wilt, handmatig of elektrisch. 

Rolluiken Delen BVBA (Noorderwijk bij Herentals, Antwerpen) heeft al meer dan dertig jaar een uitstekende reputatie in de vakkundige plaatsing van zonwering en zonnescherm voor iedere woning. Onze professionele plaatsingsdienst zorgt voor een oplossing op maat die perfect past bij de stijl van jouw huis.  Vragen? Offerte? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Voor al je zonwering biedt Rolluiken Delen BVBA ook allerlei soorten bedieningsmogelijkheden voor een optimaal gebruikscomfort. Je kan kiezen voor handmatige bediening, elektrische bediening of met een afstandsbediening. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Rolluiken Delen BVBA en we komen gratis bij je opmeten.

Bekijk voorbeelden van onze zonweringen

bottom of page