zonwering

Zonwering in regio Antwerpen

Zonwering zorgt voor die welgekomen schaduw! Daarnaast zorgt zonnewering ook voor meer privacy, terwijl je het zicht op de tuin behoudt. En tot slot, ziet een hedendaagse zonwering er ook gewoon mooi uit… of je nu houdt van een klassieke of moderne uitstraling. Wij leveren ook screens op zonne-energie. 

Een zonwering op maat past bij iedereen zijn behoeftes en persoonlijke smaak. Zonwering op maat gaat verder dan alleen de juiste maten doorgeven.

Zonwering

Zonneschermen

Een eerste vorm van zonwering zijn zonneschermen. Dit zijn zonwerende doeken, doorgaans uit pvc of acryl, die je ramen horizontaal bedekken. 

Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en breedtes (tot zo’n 6 meter). Het materiaal is uiterst duurzaam en vochtbestendig, waardoor je vele jaren zal kunnen genieten van een verhoogd comfort. 

Een zonnescherm zorgt niet alleen voor een schaduwplek, maar biedt ook bescherming tegen de wind. Een knikarm zonnescherm is ideaal voor ruimtes waar een vrije doorloop nodig is. Denk aan een terras waar de ruimte onder het scherm vrij moet blijven voor tafels en stoelen. Een uitval zonnescherm heeft twee langere en onbuigbare armen.  

Elk zonnescherm wordt op maat gemaakt, zodat de afmetingen en het uiterlijk perfect aansluiten bij de stijl van uw huis en tuin.

Zonwering

Screens

Een zonnescreen is een verticale buitenzonwering dat de zonsinval in uw woning kan bijsturen, om zo vat te krijgen op de temperatuur en de lichtintensiteit bij u thuis. 

Een screen wordt op de raamprofielen of gevel steen bevestigd, een afrolbaar doorzichtig doek zorgt ervoor dat het direct zonlicht van uw raam wordt gehouden, en dit zonder u het zicht op de omgeving te ontnemen. 

Je kan het zowel aan de binnen- als buitenkant van het raam plaatsen, maar meestal kiest men voor zonnescreens buiten. Op die manier kunnen de screens de zonnestralen tegenhouden nog voor ze het raam bereiken. Daardoor warmen de ramen minder op en blijft het ook in huis koeler. 

Wij leveren ook screens op zonne-energie. Rolluiken op zonne-energie hebben voordelen ten opzichte van reguliere rolluiken: ze zijn duurzamer, draadloos en gemakkelijker te monteren. 

Zonwering op maat

Bij je zonwering op maat maak je eerst een keuze uit het type zonwering. Ga voor jezelf na of de zonwering enkel de zon hoeft te weren, de inkijk moet beperken of de ruimte volledig moet kunnen verduisteren. Eenmaal het type zonwering gekozen, dan maak je een keuze in het materiaal. In de meeste gevallen is het ook mogelijk een kleur te kiezen. Tot slot dien je te besluiten welk type bediening je wilt, handmatig of elektrisch. 

Delen BVBA (Noorderwijk bij Herentals, Antwerpen) heeft al dertig jaar een uitstekende reputatie in de vakkundige plaatsing van zonwering en zonnescherm voor iedere woning. Onze professionele plaatsingsdienst zorgt voor een oplossing op maat die perfect past bij de stijl van uw huis.  Vragen? Offerte? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Voor al uw zonwering biedt Rolluiken Delen BVBA ook allerlei soorten bedieningsmogelijkheden voor een optimaal gebruikscomfort. U kunt kiezen voor handmatige bediening, elektrisch of met een afstandsbediening. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Delen BVBA en we komen gratis bij u opmeten

Bekijk voorbeelden van onze zonweringen

Zonwering
Zonwering
press to zoom
Zonwering
Zonwering
press to zoom
Zonwering
Zonwering
press to zoom
Zonwering
Zonwering
press to zoom
1/1