top of page
acb685e6-33d8-4b49-9fee-6a0d975c3c9c_LARGE (1).jpg

Kwaliteit in vliegenramen en vliegendeuren

Je kent dat vast wel, zo’n warme zomernacht waar elk briesje in de slaapkamer meer dan welkom is. Maar helaas krijgen vliegen, muggen en andere insecten dan ook hun kans. 

Kies daarom voor vliegenramen en vliegendeuren van BV Rolluiken Delen in Noorderwijk (Herentals bij Antwerpen). Zo kan je genieten van frisse lucht wanneer je wilt en heb je toch geen last van insecten.

Vliegenramen & -deuren op maat

Je kan een vliegenraam of -deur op maat laten maken voor alle ramen en deuren in jouw huis. Of het nu voor een draaikipraam of voor de achterdeur is, een hor kan overal worden opgehangen. Maar het allerbelangrijkste is dat de horren passen op de plek waar je ze wil plaatsen. Een hordeur op maat moet bijvoorbeeld precies in de deuropening passen. Het is daarom uiterst belangrijk dat horren op maat worden afgeleverd. Een belofte die wij graag nakomen. Rolluiken Delen BVBA maakt hordeuren en horramen op maat. Ze zijn vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zodat elke hor perfect past bij de kleur van jouw kozijnen, muren of gevel. We maken ook vliegendeuren voor schuifdeuren.

Vliegendeuren

Een vliegendeur of vliegenraam kan je zelf gemakkelijk aanbrengen en verwijderen, bijvoorbeeld om jouw ramen te lappen. Dankzij hun lichte gewicht kan je ze eenvoudig opbergen voor de winter. Vliegendeuren kunnen voor alle types deuren voorzien worden, ook schuifdeuren. Heb je nu een klassieke pvc deur of een moderne aluminium deur? Al onze profielen zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen in elke gewenste RAL kleur en afwerking geleverd worden.

Vliegenramen

Vliegenramen of anders genoemd horren kunnen voor alle type ramen voorzien worden, ongeacht het materiaal van het kozijn (PVC, aluminium, hout, staal, …). De meest gebruikte zijn voorzet vliegenramen, maar ook dakraam vliegenramen en inzet vliegenramen behoren tot de mogelijkheden. Voor dak- en tuimelramen van Velux maken wij muggengaas op maat. Het horrengaas is in alle verschillende maten verkrijgbaar, zodat het precies op uw dakraam past. Het gaasnet is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen met het hoogste gebruiksgemak. Dankzij een handig klemsysteem is het vliegenraam gemakkelijk te plaatsen, maar ook even gemakkelijk te verwijderen.

Jouw vliegenramen & deuren specialist in regio Antwerpen

Ben je het beu om wakker te liggen van het gezoem van insecten? Genoeg van de jeuk van insectenbeten? Neem dan contact op met Bv Rolluiken Delen en wij meten gratis jouw ramen en/of deuren op voor een maatoplossing tegen insecten. Vervolgens produceren wij jouw vliegenramen in ons atelier en komen wij deze bij je leveren en plaatsen.  Wij dragen veel zorg voor onze producten en onze service. Wil je meer advies? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Ontdek onze vliegenramen 

bottom of page