top of page
screens_turnhout.jpg

Jouw zonnescreens specialist in regio Antwerpen & Limburg

Zonnescreens of vertikaalschermen zijn oprolbare zonweringsdoeken die zonnestralen en warmte tegenhouden maar wel doorzichtig zijn. Ze bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus als je waarde hecht aan jouw privacy. Ze filteren het licht en houden pottenkijkers buiten, waardoor je in huis ongestoord relaxt. 


Door de zonnescreens aan de buitenkant van het raam te plaatsen kunnen de screens de zonnestralen tegenhouden nog voor ze het raam bereiken. Daardoor warmen de ramen minder op en blijft het ook in huis koeler.

Voordelen van verticale zonnescreens

Naast rolluiken zijn verticale zonne screens steeds populairder aan het worden. De esthetische redenen maakt dat er sneller gekozen wordt voor zonwering screens. Ze zijn heel wat dunner dan rolluiken waardoor ze eenvoudig in de buitengevel weg te werken zijn. Een ander voordeel van vertikaalschermen is hun windvastheid. Omdat ze vlak naast het raam naar beneden hangen, vangen ze geen wind. Een wereld van verschil met de traditionele zonneluifels die al eens schade oplopen door stormachtig of winderig weer. Andere voordelen zijn: 

 • Lekker koel binnen

 • Hoge windbelasting

 • Extra privacy7

 • Beeld van tv- en pc-schermen blijft haarscherp

 • Ongehinderd naar buiten kijken dankzij transparant doek

 • Mooi en eenvoudig weg te werken

 • Lange levensduur

 • Veel kleuren en opties mogelijk

 • Bescherming tegen UV-zonnestralen
   

Elektrische verticale screens

Profiteer je liever van een uitstekend gebruiksgemak of heb je geen zin om dagelijks het hele huis door te lopen om de zonwering te laten zakken? Een gemotoriseerd buitenscreen is dan de oplossing. Met gebruik van elektrische verticale screens ben je steeds zeker van optimale bescherming tegen de zon. 


De keuze van de motor voor buitenzonwering is afhankelijk van verschillende factoren: de maat, het type technologie. Qua bediening heb je de keuze uit een standaard schakelaar, afstandsbediening of een volledig geautomatiseerd systeem. De kosten zijn afhankelijk van het soort motor en de mate van automatisering die je kiest. 

Zonnescreens in harmonie met de stijl jouw woning

Wanneer je ervoor kiest om zonnescreens te plaatsen, zorgen wij ervoor dat deze perfect aansluiten bij de stijl van jouw woning. De verschillende elementen van verticale screens kunnen perfect aangepast worden aan de RAL-kleur van jouw raamwerk. Ook voor de doeken heb je een zeer ruime keuze.


We willen alsmaar meer invallend daglicht, dus de ramen worden ook groter. Onze screens zijn beschikbaar met verschillende kastdieptes, ook voor grote ramen. De door ons geplaatste zonnescreens zijn van professionele kwaliteit, zowel op vlak van comfort, gebruiksgemak als esthetiek.

De verticale screens specialist in de provincies Antwerpen en Limburg

BV Rolluiken Delen heeft al dertig jaar een uitstekende reputatie in de vakkundige plaatsing van zonwering en zonnescherm voor iedere woning in de regio Antwerpen. Onze professionele plaatsingsdienst zorgt voor een oplossing op maat die perfect past bij de stijl van jouw huis. 


Onze verticale screens passen zowel op bestaande ramen als in nieuwbouwprojecten. Bij elektrische systemen configureren de verschillende motoren en koppelen we de afstandsbedieningen en de sensoren voor een optimaal gebruiksgemak. 


Met BV Rolluiken Delen kies je voor een garantie op jarenlang probleemloos genot. Ben je op zoek naar een kwalitatieve zonwering voor jouw woning in de provincies Antwerpen en Limburg? Of wil je graag meer inzicht in de kosten van voorzet screens? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte. 

Bekijk voorbeelden van onze zonweringen

bottom of page