top of page
f1dd0639-3ca5-43f4-8a01-b304c907bba3_LARGE.jpg

Voor al jouw rolluiken in regio Antwerpen & Limburg

Rolluiken bieden niets dan voordelen. Ze zijn energiebesparend, omdat ze extra isoleren, en zorgen als zonwering voor een aangename temperatuur op zonnige dagen. Ze dempen het geluid van buiten, geven je meer privacy én een veiliger gevoel (inbraakwerend). BV Rolluiken Delen fabriceert Duitse kwaliteitsrolluiken van ALUKON met alle mogelijke bedieningscomfort. Ook zonwering mogelijk.

Meer dan 30 jaar uw specialist in rolluiken op maat

BV Rolluiken Delen uit Noorderwijk (stad Herentals, Antwerpen) is een absolute specialist in verschillende soorten rolluiken. In renovatieprojecten plaatsen wij kwaliteitsoplossingen en ontwikkelen daarnaast eigen maatwerk. Voor het plaatsen van o.a. inbouwrolluiken en voorzetrolluiken zit je bij ons goed! Neem contact op voor meer info.

Inbouwrolluiken

Deze rolluiken uit aluminium zijn onzichtbaar aan jouw gevel, omdat de rolluikkast binnen of in de gevel is geïntegreerd.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken uit aluminium hebben een kast voor het rolluik aan de gevel. Ze zijn bestand tegen weer en wind. 

Rolluiken voor Velux-ramen

Om jouw dak- en tuimelramen ook het voordeel van rolluiken te bieden, leveren wij een oplossing op maat uit eigen productie.

Automatisatie van rolluiken

Maximaliseer jouw comfort met elektrische rolluiken en laat de bediening ervan door ons automatiseren. Alles is mogelijk!

20220712_082451.jpg

Rolluiken Delen BVBA herstelt rolluiken van alle merken en heeft een grote en gevarieerde voorraad aan onderdelen.

Alukon, topkwaliteit uit Duitsland

Alukon, topkwaliteit uit Duitsland

Wij werken al jaren samen met Alukon. De producten van Alukon zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen, made in Germany.

Siral, experts in autmatisatie

Siral, experts in automatisatie

Voor de automatisatie van rolluiken werkt BV Rolluiken Delen met de producten van Siral. Duitse kwaliteits-motoren die jaren meegaan.

Bekijk onze realisaties van rolluiken

bottom of page