top of page
e4678296-2864-4241-9eea-7781950b9940_LARGE.jpg

Screens op zonne-energie: gemakkelijk en duurzaam

Screens zijn een mooie en elegante vorm van zonwering waarmee je optimaal kunt genieten van jouw privacy. De stof is op unieke wijze geweven, waardoor mensen niet naar binnen kunnen kijken, maar je wel je zicht naar buiten behoudt. Screens op zonne-energie bieden je het beste van twee werelden.


Onze screens zijn te plaatsen zoals onze voorzetrolluiken tussen of op de dag van uw ramen en vergen dus geen kap- of breekwerk.

Onze screens op zonne-energie

Onze solar screens zijn windvast en worden aangestuurd door een motor die door stroom wordt voorzien van zonne-energie. In de compacte kast van onze screens zit een mooi verwerkte zonnecel. Doordat deze zonnecel het zonlicht om kan zetten in energie, kan jij jouw solar screens bedienen met 100% groene stroom. 


Het daglicht is genoeg om de accu in de motor op te laden. De opslagcapaciteit zorgt dat de screens met zonnepanelen ook op een bewolkte of winterse dag blijven werken. Onze screens op zonne-energie zijn ook voor grote ramen inzetbaar.


Met de afstandsbediening kan je jouw screens vervolgens openen en sluiten. Op de afstandsbediening kunnen meerdere solar screens of andere type zonwering verbonden worden die op afstand bediend kunnen worden. Wanneer er een Tahoma Switch wordt toegevoegd, zijn alle screens en andere toepassingen ook te bedienen via de smartphone.
 

Wij zijn jouw solar screen specialist in de provincies Antwerpen en Limburg

Bv Rolluiken Delen heeft al meer dan 30 jaar een uitstekende reputatie in de vakkundige plaatsing van zonwering voor iedere woning. Kies de gewenste kleur, bediening en de afwerking en laat jouw nieuwe solar screens volledig aansluiten op je woning. 


Onze professionele plaatsingsdienst zorgt voor een oplossing op maat die perfect past bij de stijl van jouw huis, zowel op bestaande ramen als in nieuwbouwprojecten. Bij elektrische systemen configureren de verschillende motoren en koppelen we de afstandsbedieningen en de sensoren voor een optimaal gebruiksgemak. 

Met Bv Rolluiken Delen kies je voor een garantie op jarenlang probleemloos genot. Ben je op zoek naar een kwalitatieve zonwering voor jouw woning? Of wil je graag meer inzicht in de kosten van voorzet screens? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte. 

Bekijk voorbeelden van onze zonweringen

bottom of page