top of page
ramen en deuren

Specialist in PVC ramen en deuren in Antwerpen & Limburg

PVC-ramen zijn dé budgetvriendelijke oplossing voor al jouw bouw- en renovatieprojecten. Super-isolerend en dankzij de vele mogelijkheden op vlak van kleur en afwerking ook nog eens heel erg trendy. Creëer je eigen klassieke en landelijke look of bezorg je woning een strakke en moderne touch. We geven je graag advies op maat van jouw woning.

Voordelen van PVC ramen en deuren

  • Energiebesparend PVC isoleert van nature al uitstekend. En dat is belangrijk want de isolatiewaarde van jouw raamprofielen heeft een grote invloed op de energieprestatie van je woning. Wil je een energiezuinig huis? Dan is PVC een heel interessante optie.

  • Onderhoudsvrij Wist je dat PVC ramen – in tegenstelling tot andere ramen – amper onderhoud vergen? Geen gedoe meer met schilderen, schuren of lakken. Je maakt ramen of deuren simpelweg schoon met een spons, water en een beetje detergent.

  • Betaalbare prijs/kwaliteit PVC is een relatief goedkope grondstof ten opzichte van aluminium. De profielen worden wel met staal versterkt om duurzaamheid en inbraakbeveiliging te verhogen.

  • Duurzaam PVC ramen worden verstevigd met staal. Al onze PVC ramen hebben een verstevigd stalen binnenkader. Zo ben je zeker dat jouw PVC ramen jaren meegaan. Ook de schuiframen voldoen stuk voor stuk aan de hedendaagse normen.

  • Inbraakwerend PVC buitenschrijnwerk is beveiligd om je te beschermen tegen inbraak en glasbreuk. Je kan dit verder verbeteren met veiligheidsglas, paddestoelnokken, anti- kerntrekbeslag, etc.

PVC ramen en deuren op maat

Uiteraard zijn alle PVC raamprofielen in verschillende maten, kleuren en vormen beschikbaar, zodat je deze steeds naadloos kan afstemmen bij de bouwstijl van je woning. Kies jouw eigen stijl in een witte of beige gladde uitvoering of met een gekleurde houtstructuur of zandstructuur. Je kan kiezen uit houtimitaties die nauwelijks te onderscheiden zijn van hun natuurlijke tegenhanger. Wij kunnen PVC profielen lakken in 400 RAL-kleuren. Om wat extra karakter te geven aan uw deur, kan je werken met een sierpaneel dat in de deurvleugel geplaatst wordt of je kan ervoor kiezen om glas te plaatsen in de deur, al dan niet gezandstraald. Heb je bijvoorbeeld liever extra isolatie? Standaard leveren wij al HR++ glas, maar triple glas is ook beschikbaar voor al onze profielen. Daarnaast kan je door gebruik te maken van renoliet folie een houtstructuur op jouw ramen creëren, zodat dit op het zicht vergelijkbaar is met houten ramen.

Jouw PVC ramen en deuren specialist in Herentals, Antwerpen

Wij bieden de mogelijkheden om jouw PVC ramen en deuren naar eigen wens aan te passen. Wij zorgen ervoor dat de kleur van je deuren perfect afgestemd is met de stijl van je huis.

Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie over alle mogelijkheden bij het plaatsen van jouw PVC ramen en deuren. Neem contact met ons op en wij komen gratis jouw ramen en/of deuren opmeten!

Ontdek enkele van onze realisaties

bottom of page