top of page
541.jpg

Velux rolluiken in de provincies Antwerpen en Limburg

BV Rolluiken Delen uit Noorderwijk (stad Herentals, Antwerpen) is een absolute specialist in Velux rolluiken. In nieuwbouw- en renovatieprojecten plaatsen wij kwaliteitsoplossingen en ontwikkelen daarnaast eigen maatwerk. 

De voordelen van velux rolluiken

Velux rolluiken hebben veel toepassingen. Zo voorkomen ze energieverlies en houden ze de ruimte 's winters warm, in de zomer koel en zorgen dat je de lichtinval 24 uur per dag volledig kunt tegenhouden. Ze verminderen het lawaai tijdens hagel- en regenbuien beperkt en beschermen dakramen bij guur weer. Bovendien bieden ze een gevoel van extra privacy. Hieronder een korte opsomming van de voordelen: 

  • Optimale verduistering

  • Bescherming tegen warmte in de zomer en koude in de winter

  • Vermindert het contactgeluid van regen of hagel

  • Afscherming in diverse standen mogelijk

  • Aanbevolen voor alle VELUX dakramen

  • Gemakkelijke regeling met afstandsbediening

Velux rolluiken op Zonne-energie 

Dit systeem is geschikt voor manuele dakvensters en dakramen op zonne-energie. De energie wordt gehaald uit fotovoltaïsche cellen in het tuimelraam. De motor werkt via zonne-energie en men heeft hierdoor geen bedrading nodig. Indien er niet genoeg zon zou zijn, kan je overigens vertrouwen op een ingebouwde batterij.

Velux rolluiken op maat

Alle Velux dakvensters kunnen door ons op maat worden voorzien van rolluiken. Ze bestaan uit robuust aluminium zodat ze zeker jaren meegaan. Aluminium is tevens een duurzaam materiaal dat weinig onderhoud vereist. 


Deze Velux rolluiken zijn enkel in RAL 7016 te verkrijgen. Bovendien hebben de luiken een bovenkap die mooi geïntegreerd wordt op het dakraam. Ze zijn vanuit je kamer niet te zien als ze open zijn. Elk Velux rolluik past perfect op alle Velux dakramen. 
 

Velux rolluik prijzen

De prijs van een velux rolluik varieert naargelang de afmetingen van je dakvenster. Ook het bedieningssysteem is een belangrijke prijsfactor. Je kunt kiezen uit op afstand bediende rolluiken op netstroom of op zonne-energie. Voor een Velux rolluik op zonne-energie betaal je ongeveer de helft meer dan voor een elektrische bediening. Je spaart behoorlijk wat netstroom uit voor die meerprijs. Houd er rekening mee dat je daarnaast eventueel ook nog kosten hebt voor de installatie van het rolluik. 

Jouw Velux rolluik installateur

Bv Rolluiken Delen uit Noorderwijk (stad Herentals, Antwerpen) is een absolute specialist in Velux rolluiken. In nieuwbouw- en renovatieprojecten plaatsen wij kwaliteitsoplossingen en ontwikkelen daarnaast eigen maatwerk. Welk voorzetrolluik voor jouw huis geschikt is hangt helemaal van jouw eigen wensen en ideeën af. Voor het plaatsen van rolluiken zit je bij ons goed! Neem contact op voor meer info.

Alukon, topkwaliteit uit Duitsland

Alukon, topkwaliteit uit Duitsland

Wij werken al jaren samen met Alukon. De producten van Alukon zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen, made in Germany.

Siral, experts in autmatisatie

Siral, experts in automatisatie

Voor de automatisatie van rolluiken werkt BV Rolluiken Delen met de producten van Siral. Duitse kwaliteits-motoren die jaren meegaan.

bottom of page