top of page
20220712_082451.jpg

Rolluiken installeren / herstellen in Heist op den Berg

Alhoewel rolluiken uit stevig materiaal vervaardigd zijn, is het niet verwonderlijk dat er na een tijd vervangen of hersteld moeten worden. Delen is uw rolluiken installateur in Heist op den Berg.

Rolluiken herstellen of vervangen?

Is je rolluik ondertussen al ouder dan 30 jaar dan is het wellicht verstandiger om deze te vervangen. Hoe lang jouw rolluik precies meegaat is afhankelijk van het aantal keren gebruik, het onderhoud wat eraan is gepleegd en de kwaliteit van het rolluik. Wanneer je rolluiken te oud zijn, is het verstandiger om nieuwe rolluiken te installeren en ze niet meer te laten herstellen.


Heb je een oudere woning in Heist op den Berg gekocht met rolluiken, dan kan het nuttig zijn de rolluiken te vervangen en extra te isoleren. De nieuwe generatie rolluiken met dunnere lamellen laten extra plaats in de rolluikkast, wat dan weer mogelijkheden biedt om extra te isoleren tegen de buitenmuur. Zo voldoe je aan de strengere eisen op vlak van isolatie en bespaar je op je energiefactuur. 


Wij kunnen eenvoudig deze berekening voor je maken en je bijstaan met advies op maat. 

Inbouwrolluiken

Deze rolluiken uit aluminium zijn onzichtbaar aan jouw gevel, omdat de rolluikkast binnen of in de gevel is geïntegreerd.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken uit aluminium hebben een kast voor het rolluik aan de gevel. Ze zijn bestand tegen weer en wind. 

Herstelling van rolluiken in Heist op den Berg

Rolluiken die niet meer naar behoren werken, kunnen meerdere oorzaken hebben. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende problemen bij rolluiken. Daarbij maken we het onderscheid tussen manuele en elektrische rolluiken.

Elektrische rolluiken herstellen

 

  • Krakende of piepende motor

  • Defecte buismotor

  • Vervangen volledig rolluikblad

  • Kapotte afstandsbediening

  • Rolluik loopt vast

  • Rolluik stopt niet op tijd of stopt te vroeg

Manuele rolluiken herstellen

  • Geblokkeerd of gescheurd rolluiklint

  • Defect lintkastje of inbouw-oproller

  • Vervangen volledig rolluikblad

  • Versleten ophangveren

 

De kosten voor het herstellen van jouw rolluik zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het belangrijkste is natuurlijk welk onderdeel of onderdelen er hersteld of vervangen moeten worden. De prijs voor het vervangen van een rolluikmotor is het hoogste.

Heb je te maken met een defect rolluik in je woning in Heist op den Berg? Dan ben  je bij ons aan het juiste adres voor alle herstellingen van rolluiken aan voordelige tarieven! Onze professionele techniekers kunnen bijna alle types en merken rolluiken en elektrische rolluiken herstellen. 

 

Wanneer onze techniekers een kapot rolluik herstellen, zal de technieker altijd aangeven wat je zelf kan doen om interventies te voorkomen. We beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen voor alle merken rolluiken, waardoor de meeste problemen direct ter plaatse worden opgelost.

Jouw installateur voor rolluiken in Heist op den Berg

Reken op de expertise van Delen voor uw rolluiken in Heist-op-den-Berg. Delen zorgt voor een onberispelijke plaatsing en afwerking. Bij Delen geniet je van een topservice: van persoonlijk advies tot opmeting en van vakkundige plaatsing tot nazorg.

Graag komen we bij je langs in Heist op den Berg om alles netjes op te meten. Daarna wordt een offerte op jouw maat opgesteld. Pas met jouw goedkeuring van de offerte gaan we over tot een finale opmeting, de levering van de materialen en de plaatsing. Wij zorgen ervoor dat de kleur van je rolluiken perfect afgestemd is met de stijl van je huis in Heist op den Berg.

Benieuwd wat het prijskaartje is van die nieuwe set rolluiken in Heist-op-den-Berg? Een precieze kostprijs is moeilijk mee te geven, want die wordt beïnvloed door tal van factoren. Neem contact met ons op en wij komen gratis jouw rolluiken opmeten in Heist op den Berg!

Alukon, topkwaliteit uit Duitsland

Alukon, topkwaliteit uit Duitsland

Wij werken al jaren samen met Alukon. De producten van Alukon zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen, made in Germany.

Siral, experts in autmatisatie

Siral, experts in automatisatie

Voor de automatisatie van rolluiken werkt BV Rolluiken Delen met de producten van Siral. Duitse kwaliteits-motoren die jaren meegaan.

bottom of page