top of page
ramen en deuren

Specialist in ramen en deuren in Heist op den Berg

Een belangrijk element van je woning in Heist op den Berg zijn de ramen en deuren. Ze reflecteren jouw persoonlijke stijl.

 

PVC ramen en deuren zijn dé budgetvriendelijke oplossing voor al jouw bouw- en renovatieprojecten. Super-isolerend en, dankzij de vele mogelijkheden op vlak van kleur en afwerking, ook nog eens heel erg trendy.

 

Bij ons vind je PVC ramen en deuren van goede kwaliteit, die passen bij je persoonlijke stijl: van strak of landelijk tot klassiek of eenvoudig.

Geniet van PVC ramen in Heist op den Berg

  • Superisolerend PVC isoleert van nature al uitstekend. En dat is belangrijk want de isolatiewaarde van jouw raamprofielen heeft een grote invloed op de energieprestatie van je woning in Heist op den Berg. Wil je een energiezuinig huis? Dan zijn PVC ramen een heel interessante optie.

  • Eenvoudig onderhoud Wist je dat PVC ramen en deuren – in tegenstelling tot andere materialen – amper onderhoud vergen? Geen gedoe meer met schilderen, schuren of lakken. Je maakt ramen of deuren simpelweg schoon met een spons, water en een beetje detergent.

  • Betaalbare prijs/kwaliteit PVC is een relatief goedkope grondstof ten opzichte van aluminium. De profielen worden met staal versterkt om duurzaamheid en inbraakbeveiliging te verhogen.

  • Duurzaam Al onze PVC ramen en deuren hebben een verstevigd stalen binnenkader. Zo ben je zeker dat jouw ramen en deuren jaren meegaan. Ook de schuiframen voldoen stuk voor stuk aan de hedendaagse normen.

  • Inbraakveilig PVC buitenschrijnwerk is beveiligd om je te beschermen tegen inbraak en glasbreuk. Je kan dit verder verbeteren met veiligheidsglas, paddestoelnokken, anti- kerntrekbeslag, etc.

PVC ramen en deuren voor ieder huis

Ramen en deuren zijn een absolute noodzaak in uw huis, maar dat betekent niet dat ze saai moeten zijn! De combinatie van een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties zorgt voor oneindig veel mogelijkheden. Alle PVC ramen en deuren zijn in verschillende maten, kleuren en vormen beschikbaar, zodat je deze steeds naadloos kan afstemmen bij de bouwstijl van je woning in Heist op den Berg.

 

Kies jouw eigen stijl in Heist op den Berg met een witte of beige gladde uitvoering of met een gekleurde houtstructuur of zandstructuur. Je kan kiezen uit houtimitaties die nauwelijks te onderscheiden zijn van hun natuurlijke tegenhanger. Wij kunnen PVC profielen lakken in 400 RAL-kleuren.

 

Om wat extra karakter te geven aan uw deur, kan je werken met een sierpaneel dat in de deurvleugel geplaatst wordt of je kan ervoor kiezen om glas te plaatsen in de deur, al dan niet gezandstraald.

 

Heb je bijvoorbeeld liever extra isolatie? Standaard leveren wij al HR++ glas, maar triple glas is ook beschikbaar voor al onze ramen. Daarnaast kan je door gebruik te maken van renoliet folie een houtstructuur op je PVC ramen creëren, zodat dit op het zicht vergelijkbaar is met houten ramen.

Ramen en deuren in Heist-op-den-Berg? Vertrouw op Delen

Reken op de expertise van Delen voor uw PVC ramen en deuren in Heist-op-den-Berg. Delen zorgt voor een onberispelijke plaatsing en afwerking. Bij Delen geniet je van een topservice: van persoonlijk advies tot opmeting en van vakkundige plaatsing tot nazorg.

 

Graag komen we bij je langs om alles netjes op te meten. Daarna wordt een offerte op jouw maat opgesteld. Pas met jouw goedkeuring van de offerte gaan we over tot een finale opmeting, de levering van de materialen en de plaatsing. Wij zorgen ervoor dat de kleur van je ramen en deuren perfect afgestemd is met de stijl van je huis in Heist op den Berg.

Benieuwd wat het prijskaartje is van die nieuwe set PVC ramen en deuren in Heist-op-den-Berg? Een precieze kostprijs is moeilijk mee te geven, want die wordt beïnvloed door tal van factoren.

Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie over alle mogelijkheden bij het plaatsen van jouw PVC ramen en deuren. Neem contact met ons op en wij komen gratis jouw ramen en/of deuren opmeten in Heist op den Berg!

Ontdek onze realisaties van PVC ramen en deuren

bottom of page