top of page
dakgootbekleding pvc

Dakrandbekleding in PVC

Snel en eenvoudig uw dakoversteek bekleden in de kleur die perfect aansluit bij al uw buitenschrijnwerk? Met de dakgootbekleding in pvc van Delen kan het allemaal. Wij bieden u een uitgebreid aanbod gootbekleding en dakrandbekleding. De dakgootbekleding van Delen is beschikbaar in talrijke kleuren en structuren. Onze pvc dakrandprofielen beschermt en verfraait uw nieuwe of gerenoveerde woning op een duurzame wijze.

Voordelen van een dakoversteek in PVC 

Een dakoversteek bekleden in PVC beschermt uw nieuwe of gerenoveerde woning op een onderhoudsarme manier. De perfecte afwerking voor uw dakrandoversteken met een natuurlijke look & feel. De voordelen van PVC dakrandbekleding:

  • Ruime keuze natuurlijke, tijdloze kleuren.

  • Duurzaam.

  • Weinig onderhoud vereist: u hoeft niet meer te schilderen of te vernissen. Bovendien raakt uw dakgootbekleding niet snel vervuild dankzij het gesloten, gladde oppervlak, waardoor u het bijna nooit hoeft te reinigen.

  • Water- & weerbestendig in alle omstandigheden: verrotting, roestvorming en dergelijke zijn verleden tijd.

  • Schimmelwerend.

  • Goede thermische isolatie.

  • Sterk & lichtgewicht.

Corniches en dakgoten bekleden in PVC

De bekledingen in PVC uit de jaren ’70 en ’80 zijn voorbij gestreefd. Deze waren steeds in een witte of een bruine uitvoering en waren gevoelig voor verkleuring door de zon. Wij bekleden uw dakgoten, cornische of oversteken met moderne PVC panelen. Het materiaal is van het meest moderne PVC gemaakt waardoor het kleurvast is en bestand is tegen storm en hagel.

Uw vakman voor dakrandprofielen in PVC

Wij bieden alle mogelijkheden om uw dakoversteek, dakgoot  naar uw eigen wens met een dakrandprofiel in PVC aan te passen. Wij zorgen ervoor dat de kleur perfect afgestemd is met de stijl van uw huis. Kom gerust langs als u wel wat hulp kan gebruiken om de juiste dakgootbekleding te kiezen. Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie over alle mogelijkheden bij het plaatsen van PVC dakrandprofielen. 

bottom of page