top of page
ramen en deuren

30 Jaar vakwerk in aluminium ramen en deuren

Aluminium ramen en deuren zijn strak vormgegeven en elegant, maar toch superstevig. Hun onwrikbare kwaliteit gaat tientallen jaren mee. Bovendien bieden ze tegenwoordig uitstekende isolatiewaarden. Die kwaliteiten maken van aluminium hét materiaal van vandaag. 

Aluminium ramen en deuren op maat

Aluminium ramen en deuren zijn strak vormgegeven en elegant, maar toch superstevig. Hun onwrikbare kwaliteit gaat tientallen jaren mee. Bovendien bieden ze tegenwoordig uitstekende isolatiewaarden. Die kwaliteiten maken van aluminium hét materiaal van vandaag. U wilt een deur en ramen die mooi passen in het gehele plaatje. Door de uitgebreide mogelijkheden zijn aluminium ramen en deuren populair bij architecten. Ze kunnen er alle kanten mee uit. Of u nu een rijhuis, een klassiek hoevetje of moderne vrijstaande woning (ver)bouwt. Het wordt moeilijk kiezen tussen de overvloed aan stijlen en kleuren die u uw deur en raam kan geven …

Voordelen van aluminium ramen en deuren

  • Brandveilig Er komen geen schadelijke stoffen vrij bij brand.

  • Duurzaam Aluminium is een duurzaam en vormvast materiaal. Het is het minst gevoelig aan temperatuurschommelingen en wisselende weersomstandigheden.

  • Mogelijkheden De binnen- en buitenzijde van uw aluminium deur kunnen in een andere kleur gelakt worden.

  • Energiezuinig Aluminium deuren zijn superisolerend, want ze zijn voorzien van een thermische onderbreking waardoor er geen warmtegeleiding of condensatie plaatsvindt.

  • Onderhoudsvriendelijk Aluminium ramen zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Schoonmaken met water en een zacht detergent is meestal genoeg. Daarna spoelen met water.

Duurzame aluminium ramen en deuren

Onze ramen en deuren zijn licht, zeer sterk en garanderen u een lange levensduur. Soms zelfs tot meer dan 30 jaar. U krijgt dus zonder moeite 15 jaar garantie op onze ramen. We beschikken over een uitgebreid gamma aan profielen voor wie op zoek is naar nieuwe ramen en deuren op maat. Een renovatie of een nieuwbouw op de planning staan? Alle aluminium ramen staan in onze toonzaal. Ervaar zo zelf de kwaliteit en beoordeel indien ze voor jou voldoet.

De raamprofielen worden industrieel gepoederlakt geleverd in een RAL-kleur naar jouw keuze. Met meer dan 400 kleuren voor binnen en buiten is een aluminium altijd een lust voor het oog. Bij poederlakken wordt het aluminium elektrostatisch geladen en dan met poederverf bestoven. Het metaal trekt deze geladen poederdeeltjes aan en wordt meteen daarna bij 200° Celsius ingebakken. Resultaat? Bijzonder slijtvaste aluminium deuren en ramen die tegen alle weersomstandigheden bestand zijn.

Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie over alle mogelijkheden bij het plaatsen van uw aluminium ramen en deuren. De
mogelijkheden zijn enorm en we hebbben ongetwijfeld de geschikte oplossing voor u. Neem contact met ons op en wij komen gratis uw ramen en/of deuren opmeten!

Uw aluminium ramen en deuren specialist in Herentals, Antwerpen

Ontdek enkele van onze realisaties 

bottom of page