Zonneschermen in regio Antwerpen

Zonneschermen, ook zonnetenten of zonneluifels genoemd, zijn ideaal om uw terras in Antwerpen te laten baden in de schaduw. Knikarmschermen worden veel gebruikt als gedeeltelijke terrasoverkapping zowel bij particulieren als bij de horeca in Antwerpen. Door hun grote horizontale overspanning is er een ruime zonnewering en is er geen belemmering voor de doorloop vanuit de binnenruimte. Een zonneluifel aan de straatkant is ook een ideale aandachttreker voor uw zaak.

Contacteer Ons

Knikarm zonneschermen zonder belemmering voor de doorloop

Een knikarmscherm bestaat uit een schermdoek dat op basis van twee knikarmen werkt. Deze knikarmen zorgen ervoor dat het scherm strak blijft staan, zelfs wanneer het hard gaat waaien. De andere voordelen van een knikarm zonnescherm zijn o.a:

  • Veel schaduwoppervlak
  • Volledige automatisering mogelijk
  • Het hele doekoppervlak wordt weggewerkt in de cassette behuizing
  • Kan bijna horizontaal worden gezet
  • Geeft meerwaarde aan de woning/terras
  • Kan uitval hebben van wel drie meter
  • Kan op maat gemaakt worden

Zonneschermen op maat

Onze zonneschermen zijn sterke en betrouwbare constructies. Dankzij ons uitgebreide gamma kiest u het type zonneschermen dat het best past bij uw huis en uw terras. Dankzij de keuze uit alle RAL kleuren en talloze bijpassende acryl en PVC doeken, kan de huisstijl van uw zaak worden doorgetrokken tot op de straat. Zowel voorflap, doek als voorprofiel kunnen worden voorzien van tekst en logo. LED verlichting kan ook worden aangebracht. Bij de keuze / plaatsing van een zonnescherm dient u rekening te houden met de afmetingen. De maximale lengte dat de knikarmen kunnen uitschuiven over bijvoorbeeld een terras noemt men de uitval. Hoe langer de luifel en hoe langer de uitval hoe meer de zonneluifel zal wegen. De afmetingen zijn niet onbeperkt (breedte tot zo’n 6 meter) daar er rekening dient gehouden te worden met bijvoorbeeld het maximale plaatsingsgewicht, staat van de drager ( muur / plafond ) , windrijke / windarme plaats, grootte van het terras, oriëntatie enz...

Handmatige of elektrische knikarmschermen

Profiteert u liever van een uitstekend gebruiksgemak of hebt u geen zin om dagelijks het hele pand door te lopen om de knikarm zonwering te laten zakken? Overweeg dan een elektrisch knikarmscherm. Hierbij hebt u de keuze uit een standaard schakelaar, een app of een volledig geautomatiseerd systeem. De kosten zijn afhankelijk van het soort motor en de mate van automatisering die u kiest.

Laat uw zonnescherm door ons plaatsen

Wij hebben een eigen plaatsingsdienst, en zijn gespecialiseerd in het chemisch verankeren van o.a. zonneschermen in bakstenen gevels, gevels afgewerkt in crepi, … De methode voor het plaatsen is afhankelijk van het type buitenzonwering. Onze specialisten zorgen voor een snelle plaatsing en hebben geruime ervaring binnen het vakgebied. Met Delen kiest u voor een garantie op jarenlang probleemloos genot van uw zonwering .

Prijzen van zonneschermen

De prijs van een zonnescherm is sterk afhankelijk van de afmetingen, het type cassette, de bediening en de gebruikte materialen. Geen enkel terras heeft exact dezelfde afmetingen, en vaak is eerst een voorinspectie en het opnemen van maten nodig om zo de kostprijs te bepalen. Als u meerdere zonneschermen koopt, kan er vaak een korting gegeven worden op de montagekosten. De exacte prijs voor een zonnescherm is dus lastig te bepalen. Bent u op zoek naar een kwalitatief zonnescherm voor uw terras in Antwerpen? Wilt u graag luxe zonwering boven het terras van uw woning plaatsen? Neem gerust contact met ons op voor ene vrijblijvend advies of een offerte.

Vraag uw offerte aan

Bekijk voorbeelden van onze zonneschermen