Zonnescreens in regio Antwerpen

Zonnescreens zijn vertikaalschermen die u vlak naast uw ramen uitrolt. Wilt u het vooral gezellig maken in uw huis in Antwerpen? Dan zorgen vertikaalschermen ook voor een unieke sfeer in de kamer. Ze filteren het licht en houden pottenkijkers buiten, waardoor u in huis ongestoord relaxt. Dankzij de screens voorkomt u vervelende lichtinval op uw tv- of computerscherm. Bovendien houden ze de warmte buiten.

Contacteer Ons

Voordelen van verticale screens

Naast rolluiken zijn verticale zonnescreens steeds populairder aan het worden. De esthetische redenen maakt dat er sneller gekozen wordt voor zonwering screens. Ze zijn heel wat dunner dan rolluiken waardoor ze eenvoudig weg te werken zijn. Een ander voordeel van vertikaalschermen is hun windvastheid. Omdat ze vlak naast het raam naar beneden hangen, vangen ze geen wind. Een wereld van verschil met de traditionele zonneluifels die al eens schade oplopen door stormachtig of winderig weer. Enkele voordelen zijn:

  • Eenvoudig weg te werken
  • Lange levensduur
  • Veel kleuren en opties mogelijk
  • Isolerende werking

Handmatige of elektrische verticale screens

Profiteert u liever van een uitstekend gebruiksgemak of hebt u geen zin om dagelijks het hele huis door te lopen om de zonwering te laten zakken? Overweeg dan een elektrische screens. Hierbij hebt u de keuze uit een standaard schakelaar of een volledig geautomatiseerd systeem. De kosten zijn afhankelijk van het soort motor en de mate van automatisering die u kiest.

Uw verticale zonnescreens laten plaatsen

Een screen wordt op de raamprofielen of gevel steen bevestigd. Je kan het zowel aan de binnen- als buitenkant van het raam plaatsen, maar meestal kiest men voor zonnescreens buiten. Op die manier kunnen de screens de zonnestralen tegenhouden nog voor ze het raam bereiken. Daardoor warmen de ramen minder op en blijft het ook in huis koeler. Onze specialisten zorgen voor een snelle plaatsing van de zonnewering. Ze hebben geruime ervaring binnen het vakgebied en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met Delen kiest u voor een garantie op jarenlang probleemloos genot.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve zonwering voor uw woning in Antwerpen? Wilt u graag luxe zonwering boven u terras plaatsen? Of wilt u graag meer inzicht in de kosten voor uw binnenzonwering? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte.

Vraag uw offerte aan

Bekijk voorbeelden van onze zonnescreens