Kwaliteit in vliegenramen en vliegendeuren

U kent dat vast wel, zo’n warme zomernacht waar elk briesje in de slaapkamer meer dan welkom is. Maar helaas krijgen vliegen, muggen en andere insecten dan ook hun kans. 

Kies daarom voor vliegenramen en vliegendeuren van Delen BVBA in Noorderwijk (Herentals bij Antwerpen). U kunt zo genieten van frisse lucht wanneer u wilt en hebt toch geen last van insecten.

Vraag uw offerte aan

Zomernachten zonder insectengezoem

Delen BVBA maakt hordeuren en horramen op maat. Ze zijn vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zodat elke hor perfect past bij de kleur van uw kozijnen, muren of gevel. We maken ook vliegendeuren voor schuifdeuren. Voor uw vliegendeuren of vliegenramen op maat kunt u bij ons terecht! Neem dus zeker eens contact met ons op!

Een vliegendeur of vliegenraam kunt u zelf gemakkelijk aanbrengen en verwijderen, bijvoorbeeld om uw ramen te lappen. Dankzij hun lichte gewicht kunt u ze eenvoudig opbergen voor de winter.

Voor dak- en tuimelramen van Velux maken wij muggengaas op maat. Het horrengaas is in alle verschillende maten verkrijgbaar, zodat het precies op uw dakraam past. Het gaasnet is eenvoudig te plaatsen en verwijderen met het hoogste gebruiksgemak.

Bent u het beu om wakker te liggen van het gezoem van insecten? Genoeg van de jeuk van insectenbeten?

Neem dan contact op met Delen BVBA en wij meten gratis uw ramen en/of deuren op voor een maatoplossing tegen insecten!

Contacteer ons

Ontdek onze vliegenramen