Vliegenramen

Kwaliteit in vliegenramen en vliegendeuren

U kent dat vast wel, zo’n warme zomernacht waar elk briesje in de slaapkamer meer dan welkom is. Maar helaas krijgen vliegen, muggen en andere insecten dan ook hun kans. 

Kies daarom voor vliegenramen en vliegendeuren van Rolluiken Delen BVBA in Noorderwijk (Herentals bij Antwerpen). Zo kan u genieten van frisse lucht wanneer u wilt en heeft u toch geen last van insecten.

Vliegenramen & deuren op maat

U kunt een vliegenraam of deur op maat laten maken voor alle ramen en deuren in uw huis. Of het nu voor een draaikipraam of voor de achterdeur is, een hor kan overal worden opgehangen. Maar het allerbelangrijkste is dat de horren passen op de plek waar u het wilt plaatsen. Een hordeur op maat moet bijvoorbeeld precies in de deuropening passen. Het is daarom uiterst belangrijk dat horren op maat worden afgeleverd. Een belofte die wij graag nakomen. Rolluiken Delen BVBA maakt hordeuren en horramen op maat. Ze zijn vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zodat elke hor perfect past bij de kleur van uw kozijnen, muren of gevel. We maken ook vliegendeuren voor schuifdeuren.

Vliegenraam Systemen

De op maat gemaakte profielen zijn in verstek gezaagd en verbonden met een inwendige alu verstekhoek-verbinding. Dankzij een handig klemsysteem is het vliegenraam gemakkelijk te plaatsen, maar ook even gemakkelijk te verwijderen.

Vliegendeuren

Een vliegendeur of vliegenraam kunt u zelf gemakkelijk aanbrengen en verwijderen, bijvoorbeeld om uw ramen te lappen. Dankzij hun lichte gewicht kunt u ze eenvoudig opbergen voor de winter. Vliegendeuren kunnen voor alle type deuren voorzien worden, ook schuifdeuren. Heb je nu een klassieke pvc deur of een moderne aluminium deur? Al onze profielen zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen in elke gewenste RAL kleur en afwerking geleverd worden.

Vliegenramen

Vliegenramen of anders genoemd horren kunnen voor alle type ramen voorzien worden, ongeacht het materiaal van het kozijn (PVC, aluminium, hout, staal, …). De meest gebruikte zijn voorzet vliegenramen, maar ook dakraam vliegenramen en inzet vliegenramen behoren tot de mogelijkheden. Voor dak- en tuimelramen van Velux maken wij muggengaas op maat. Het horrengaas is in alle verschillende maten verkrijgbaar, zodat het precies op uw dakraam past. Het gaasnet is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen met het hoogste gebruiksgemak.

Uw vliegenramen & deuren specialist in regio Antwerpen

Bent u het beu om wakker te liggen van het gezoem van insecten? Genoeg van de jeuk van insectenbeten? Neem dan contact op met Delen BVBA en wij meten gratis uw ramen en/of deuren op voor een maatoplossing tegen insecten. Vervolgens produceren wij uw vliegenramen in ons atelier en komen wij deze bij u leveren en plaatsen.  Wij dragen veel zorg voor onze producten en onze service. Wilt u meer advies? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Ontdek onze vliegenramen 

Vliegenramen
Vliegenramen
press to zoom
Vliegenramen
Vliegenramen
press to zoom
Vliegenramen
Vliegenramen
press to zoom
Vliegenramen
Vliegenramen
press to zoom
Vliegenramen
Vliegenramen
press to zoom
Vliegenramen
Vliegenramen
press to zoom
Vliegenramen
Vliegenramen
press to zoom
Vliegenramen
Vliegenramen
press to zoom
1/1