Velux rolluiken in regio Antwerpen: al 30 jaar vakmanschap

Velux rolluiken hebben veel toepassingen. Zo voorkomen ze energieverlies en houden ze de ruimte 's winters warm en zorgen dat u de lichtinval 24 uur per dag volledig kunt tegenhouden. Ze houden het lawaai tijdens hagel- en regenbuien beperkt en beschermen dakramen bij guur weer. Bovendien bieden ze een gevoel van extra privacy.

Contacteer Ons

Velux rolluiken voor meer privacy en comfort

Onze Velux rolluiken zijn volledig aangepast aan uw wensen en noden. Alle Velux dakvensters kunnen door ons op maat worden voorzien van rolluiken. Ze bestaan uit robuust aluminium zodat ze jaren meegaan. Aluminium is tevens een duurzaam materiaal dat weinig onderhoud vereist. Onze rolluiken zijn in diverse RAL-kleuren te verkrijgen. Bovendien hebben de luiken een bovenkap die mooi geïntegreerd wordt in het dakraam. Elk Velux rolluik past perfect op alle Velux dakramen. Ze zijn vanuit uw kamer niet te zien als ze open zijn. Er zijn verschillende transparantieniveaus: volledig transparant, gedeeltelijk transparant, opaal, gedimd en verduisterend. Velux rolluiken zijn te combineren met Velux gordijnen aan de binnenzijde van uw dakvenster. Hieronder een korte opsomming van de voordelen:

  • Volledige verduistering
  • Bescherming tegen warmte (tot wel 96%)
  • Bescherming tegen lawaai
  • Afscherming in diverse standen mogelijk
  • Aanbevolen voor alle VELUX dakramen
  • Gemakkelijke regeling met afstandsbediening

De ideale bediening voor dakraam rolluiken

Een rolluik op het dakraam kunt u op drie manieren besturen. Velux rolluiken kunt u manueel bedienen met een stang of via een afstandsbediening. Met een afstandsbediening heeft u de volgende twee opties:

1) Elektrische bediening
De elektrische rolluiken zijn ideaal voor vensters die onbereikbaar zijn. Deze bediening is geschikt voor elektrische platdakvensters. Indien u een manueel dakvenster hebt en een elektrische rolluikbediening wenst, moet u nog een aparte stroomvoorzieningseenheid kopen.

2) Zonne-energie

U kan ook opteren voor een draadloos systeem met afstandsbediening. Dit systeem is geschikt voor manuele dakvensters en dakvensters op zonne-energie. De energie wordt gehaald uit fotovoltaïsche cellen in het dakvenster. De solar bediening werkt via zonne-energie, en heeft hierdoor geen bedrading nodig. Indien er niet genoeg zonne-energie zou zijn, kunt u overigens vertrouwen op een ingebouwde batterij.

Velux rolluiken op maat

Wij maken uw velux rolluiken op maat zodat ze volledig aan uw wensen voldoen. De prijs van een velux rolluik varieert naargelang de afmetingen van uw dakvenster. Ook het bedieningssysteem is een belangrijke prijsfactor. U kunt kiezen uit op afstand bediende dakvenster rolluiken op netstroom of op zonne-energie. Voor een rolluik op zonne-energie betaalt u ongeveer de helft meer dan voor een elektrische bediening. U spaart behoorlijk wat netstroom uit voor die meerprijs. Houd er rekening mee dat u daarnaast ook nog kosten hebt voor de installatie van het rolluik. Ook voor de plaatsing van uw Velux rolluiken kunt u op ons rekenen: tot in de puntjes worden de nodige voorbereidingen getroffen, en wordt het geheel professioneel afgewerkt. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

Contacteer ons vandaag nog
Alukon, topkwaliteit uit Duitsland

Alukon, topkwaliteit uit Duitsland

Delen werkt al jaren samen met Alukon. De producten van Alukon zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen, made in Germany.

Siral, experts in autmatisatie

Siral, experts in autmatisatie

Voor de automatisatie van rolluiken werkt delen met de producten van Siral. Duitse kwaliteits-motoren die jaren meegaan.